Legendario Elixir 0,7l 34%

699 Kč vč. DPH
578 Kč bez DPH
S DPH
Momentálně nedostupné

Legendární rumový likér ze žhavé Kuby je sladký, jemný a příjemně hřejivý. Vyrábí se z perfektně vyladěné směsi zralých melasových rumů, která si řádně odpočine v sudech z amerického dubu a přichází třešnička na dortu. Tedy rozinky, které se v rumu minimálně měsíc macerují. Pak se přidá vymačkaná šťáva. Výsledkem je hutnější konzistence a dekadentní chuť, kde se k rozinkám přidávají tóny karamelu a pomerančů. Vychutnejte si ho při pokojové teplotě, silně vychlazený, nebo v míchaných nápojích.

Počet


Zboží si právě prohlíží 2 zákazníci
 

Vše skladem

 

Doprava od 70,- Kč

 

Odesíláme do 48 hod. v PRACOVNÍ DNY!

Značka Legendario už od roku 1946 vyrábí celou řadu lahůdek. Přesto, když se řekne Legendario, vybaví se většině právě Elixir. Kubánský rum Legendario Elixir De Cuba vlastně není tak docela rum. Kubánské a španělské zákony totiž nakazují, že rum musí obsahovat méně než 20 gramů cukru na litr. To u téhle dobroty neplatí, takže se označuje jako rumový elixír, punč nebo likér. Pokud patříte k milovníkům sladších rumů, nebo vás jen občas honí mlsná, zbystřete. Tahle záležitost je skutečný rumový dezert.

Legendario Elixir De Cuba 7y v sobě snoubí zralé kubánské rumy, které nejprve alespoň 7 let odpočívají v dubových sudech, aby se v nich posléze vykoupaly ty nejsladší rozinky. Po minimálně měsíční lázni se ze sušeného ovoce vymačká šťáva a přidá se do rumu. Díky tomu má tahle dobrota výrazně sladký profil, kde se rozinky potkávají s tóny karamelu a pomerančů. Temně zlatou lahůdku si nejlépe vychutnáte jen tak, při pokojové teplotě. V její domovině se ji ale nezdráhají ani pořádně nachladit nebo přidat do míchaných drinků.

Ochutnejte kubánskou legendu.

Parametry

typ produktu
produkt